1
 • PRVI

  Banner 600x200 (1).gif

  Osjetite radost spavanja uz Bella madrac

  Savršeno se prilagođava obliku tijela olakšavajući pritisak na leđa i vrat, poboljšava ukupnu kvalitetu sna. Udobnost, terapeutska svojstva i visoka kvaliteta su garancija za dobar san i dobar dan.

  REZERVIŠITE MADRAC Saznaj više

   

 • PRVI

  Osjetite radost spavanja uz Bella madrac

  Savršeno se prilagođava obliku tijela olakšavajući pritisak na leđa i vrat, poboljšava ukupnu kvalitetu sna. Udobnost, terapeutska svojstva i visoka kvaliteta su garancija za dobar san i dobar dan.

   

  REZERVIŠITE MADRAC Saznaj više

   

10 godina garancijaProba 30 danaBesplatna dostavaUsteda

savrsenoMadrac previse tvrdBella perfektnaMadrac previse mek10 godina garancijaProba 30 danaBesplatna dostavaUsteda

 • STARS.png

  Moj kiropraktičar mi je preporučio kupovinu memory madraca. Provela sam sate istraživajući memory pjenu, krevetE sa pjenom i različite madrace. Hvala što ste mi pomogli da pronađem savršen memory madrac. Spavam odlično i Hvala na super usluzi ! Zato sada kiropraktičara viđam jednom godišnje umjesto jednom sedmično! Bella hvala ti na tome!

  Sabina Arnautović

  Direktor, Balkan Business Service

   

 • STARS.png

  Jednom riječju: PERFEKTNO! Dizajn i udobnost na najvećem nivou!

  Neven Crvenković

  Magistar Politologije

   

 • STARS.png

  Kada radite u sjedećem položaju većinu dana i kad je bilo koja fizička aktivnost ograničena samo na kratke periode u jutro ili na večer, izuzetno je važno da imate odgovarajući madrac, koji pruža ispravan položaj i potporu tijekom sna. Ja koristim Bella madrac! Ne samo da je nevjerovatno udoban, nego podržava i fizičku rehabilitaciju tijela, koja je danas u sve bržem i aktivnijem društvu više nego potrebna! Ovo je najbolja  kupovina koju sam do sada napravio!

  Robert Kordić

  Pravnik

   

 • STARS.png

  Bolji  madrac nećete naći u regiji a možda ni u Europi. Zamjenio sam svoj madrac sa žičanim jezgrom za novi Bella madrac. Ovako odmoran se nikad prije nisam budio! Svima koji traže miran i kvalitetan san bih preporučio samo Bella madrac. Najbolja investicija za zdravlje do sada!

  Alexander Märdian

  Advisor for International Business Development and Economic Policy, BiH

   

 • STARS.png

  Većinom provodim preko 50 sati tjedno u sjedećem položaju. Zbog toga makar noću moram svojim leđima pružiti odmor i ispravan položaj. Probao sam madrace sa žičanom jezgrom, ali nisam dobio željeni odmor. Također ni madraci sa memory pjenom nisu opravdali moja očekivanja, jer mi je uglavnom bilo prevruće spavati na njima. Memory pjena sa termoregulirajucim gelom stalno održava idealnu temperaturu i ne budim se više tijekom noći. Šta da vam kažem… ja sam i više nego zadovoljan!

  Valentin Ilievski

  Direktor Messer &  Predsjednik FK Sarajevo

   

 • STARS.png

  Nisam shvaćala koliku razliku pravi dobar madrac na kvaliteti sna i kako se osjećam drugi dan. Nakon spavanja na Bella madracu ne bih kupila ni jedan drugi.

  Valery Perry

  Project Co-ordinatior

Zdrav san!

bella madraci su odličan izbor, jer:
- dobro raspoređuju težinu tijela
- smanjuju pritisak na kralježnicu
- idealno se prilagođavaju obliku tijela
- su otporni na insekte, gljivice i grinje
- imaju antialergijska i antbakterijska dejstva

 

REZERVIŠITE MADRAC

 

  

Navlaka

100% poliester proštepan vatelinom s otvorenim zatvaračem u ležišnoj zoni. Ležišna zona se može skidati i prati neovisno o ostatku navlake.

Bočne strane navlake rađene od 100% mebl štofa.

Termoregulirajuća memory pjena „Gel Infusion 85“

Memory pjena visoke gustoće i otvorenih ćelija pruža prozračnu i ugodnu krevetnu mikro klimu. „Gel Infusion 85“ osigurava termoregulirajuća svojstva pjene i sprječava pretjerano zagrijavanje tijekom sna. Savršeno se prilagođava položaju tijela i smanjuje točke pritiska na tijelo, ublažavajući bolove u vratu i leđima.

Tranzicijska pjena

Mekana pjena, otvorenih ćelija, kao savršen prijelaz između čvrste osnove madraca i memory pjene.

Visoko elastična pjena

Pruža čvrstu osnovu madracu. Postojanost i dugotrajnost jezgre madraca ovise prvenstveno o kvaliteti i čvrstoći osnove madraca. 

 

lijevodomace1.jpg

Prilagođava se kralježnici

Ukoliko se želite probuditi bez bolova u vratu i leđima, Bella madrac je idealan izbor. Troslojna pjena vrhunske kvalitete prilagođava se kralježnici i daje vam osjećaj kao da spavate na oblacima.

Kvaliteta

Bella madrac je pomno dizajniran, pažljivo proizveden i zadovoljava visoke standarde kvalitete. On je prozračan, izdržljiv, elastičan,a Gel Infusion 85 memory pjena regulira tjelesnu temperaturu.

Samo najbolji materijali

Mi koristimo samo najbolju i najkvalitetniju pjenu vlastite proizvodnje. Bella madrac ne sadrži kemijski štetne supstance. Naši visoko kvalitetni madraci napravljeni su da traju.

REZERVIŠITE MADRAC

 

bella LOGO OBELLA2Domaća kvaliteta

Jeste li znali da se memory pjena „Gel Infusion 85“ proizvodi jedino u BiH? Inovativnim korištenjem visoke tehnologije i naprednih znanja razvili smo memory pjenu visoke gustoće s termoregulirajućim svojstvima jedinstvenu na tržištu.
Jeste li znali da se memory pjena „Gel Infusion 85“ proizvodi samo za renomirane proizvođače madraca u EU? Bella madrac jedini na domaćem tržištu koristi inovativnu memory pjenu „Gel Infusion 85“ za vaše zdravlje i miran san.

Novosti i zanimljivosti

FOOTER LOGO

 

KONTAKT

BELLENOX d.o.o.
Prodaja i distribucija
Stojčići bb, 71260 Kreševo, BiH
T +387 30 337 195
www.bella.ba
info@bella.ba

BELLA koristi INFOS PLUS platformu.designer17.png