1

 

„Kako mi se život poboljšao za jednu klasu“

miro raguz
Od dnevnih obaveza i umora koji često ponesem sa sobom kući, prije, u momentima kada sam išao na spavanje, uopće mi nije padala na pamet činjenica – da moj madrac možda i nije toliko dobar, da postoje bolji, kvalitetniji i savremeniji madraci koji će poboljšati moj san.

Sjedio sam sa dobrim prijateljem kada mi je počeo hvaliti novi madrac koji je kupio. „Život mi se promijenio, sve je postalo toliko bolje“ govorio je. U neznanju, upitao sam ga šta je to što madrac čini dobrim ili lošim?


Samoregulirajuća TERMO PJENA kao osnova odličnog madraca

Kao što to ljudi obično rade, moj prijatelj mi je, ushićen i sretan, odmah počeo hvaliti i prodavati novi madrac koji je kupio. On sadrži „samoregulirajuću termo pjenu“, koja pored mekoće i balansa tijela na madracu, regulira temperaturu par stemeni manje ili više od temperature u sobi. U prevodu to znači da će madrac biti malo topliji ukoliko je u sobi hladno, ili obrnuto, malo hladniji ukoliko je u sobi toplo.

Marijana

 

REZERVIŠITE BELLA MADRAC

 

BiH jedina u evropi koja proizvodi Termoregulirajuće madrace

Ovo mi je zvučalo nestvarno, da kompanija iz BiH proizvodi madrace koje Francuzi ili Njemci ne mogu proizvesti? Moj dobri prijatelj mi je objasnio o čemu je riječ. Naime, proizvodnja termoregulirajućeg madraca je puno sporija, skuplja i zahtjevnija od proizvodnje drugih vrsta madraca. Samim time, velikim firmama nije u interesu pokretati linije ovakvih proizvoda (barem sad za sad nije!). Super stvar je što se Bella madraci izvoze u Evropu!

 

Ko je probao BELLA madrac, nije mu palo na pamet da ga mijenja

Danas, kao sretni vlasnik Bella madraca, mogu Vam reći da ja svoj BELLA madrac ne mijenjam! Tek kada sam se vraćao sa poslovnih putovanja, spoznao sam koliko je zapravo bitno na čemu spavamo. Odsjedao sam u skupocijenim hotelima, ali spavanje nije bilo ni približno kao kod kuće.

 

Testirajte 30 dana i sami se uvjerite

Kao i moj dobri prijatelj koji mi je hvalio i nesvjesno prodavao Bella madrac, savjetujem Vam da barem isprobate Bella madrac na 30 dana. Tako sam i ja na početku uradio. Naručio sam madrac sa garancijom da ga mogu vratiti nakon 30 dana. Nakon prve noći bilo mi je jasno - Bellu ne vraćam!

 

REZERVIŠITE BELLA MADRAC

PerfectlyMattress too firmBella perfectMattress too soft10 years warranty30 days trial periodFree shippingCost saving

FOOTER LOGO

 

CONTACT

BELLENOX d.o.o.

Sales and distribution

Stojčići bb, 71260 Kreševo, BiH
T +387 30 337 195
www.bella.ba
info@bella.ba

BELLA powered by INFOS PLUS
designer17.png